Nyt on Leggings-lokakuu!

Julkaistu 26.5.2018

Biancaneve-edustajaksi?

Työskenteletkö hyvinvoinnin tai treenaamisen parissa? Oletko sporttisen elämäntavan lähettiläs omissa piireissäsi? Haluaisitko ansaita lisätienestejä päivätyösi ohella tai luoda itsellesi kokonaan uuden uran? Biancaneve-edustajana saat valmiin konseptin sekä tarvittavat työkalut, joilla aloitat helposti myyntityön!

Haluaisitko toimia Biancaneve-edustajana?

Biancaneve on suomalainen naisellisiin treeni- ja vapaa-ajan vaatteisiin keskittynyt brändi. Tuotteemme valmistetaan Tampereen seudulla maailman parhaista materiaaleista, kuten Italialaisista teknisistä neuloksista ja viimeistellään Swarovskin kristallein. Biancaneven tuotteissa yhdistyvät uniikilla tavalla funktionaalisuus, naisellisuus sekä upea design. Tuotteitamme myydään sekä verkkokaupan että Biancaneve-edustajien kautta. 

Uusi yritys suoramyynti- ja markkinointialalla

Aloitimme kevätkaudella 2018 edustajien rekrytoinnin ja tällä hetkellä edustajiamme on jo yli kymmenellä eri paikkakunnalla. Edustajamme hankkivat itselleen esittelymalliston hyvin edulliseen hintaan, jonka avulla he voivat esitellä ihania tuotteitamme omille ystävilleen tai asiakkailleen. Tällä tavalla brändimme tulee tutuksi yhä useammille ja Sinä edustajana voit rakentaa itsellesi oman liiketoiminnan. 

Haluaisitko järjestää Biancaneve Lounge-tapahtuman?

Biancaneve Lounge on esittelytilaisuus, jonka voi järjestää kotonasi, yrityksen tiloissa - tai vaikkapa treenin tai joogan yhteydessä. Edustajamme saapuu paikalle esittelymalliston kanssa, josta löytyy monipuolinen valikoima kauden malleja ja kuoseja sekä eri kokoja. Edustajat ovat koulutettu auttamaan oikean koon sekä mallin valinnassa, jolloin oikeanlaiset ja juuri Sinulle sopivat vaatteet löytyvät helposti ja vaivattomasti.

Haemme uusia edustajia tulevalle kaudelle!

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Edustajana tarvitset positiivisen ja reippaan asenteen sekä mahdollisuuden oman yritystoiminnan aloittamiseen tai laajentamiseen. Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja plussaa on, mikäli olet työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa tai olet muuten vain sporttinen sekä ulospäin suuntautunut.

Autamme sinut alkuun

Opastamme Sinut alkuun edustajana toimimisessa ja saat käyttöösi valmiit esitteet sekä koulutusmateriaalit. Myyntivalmentajamme kanssa voit yhdessä suunnitella itsellesi sopivat tavoitteet sekä tavat tehdä myyntiä. 

Haemme erityisesti Helsingin, Turun ja Jyväskylän seudulle useita uusia edustajia.

Myyntivalmentajamme kertoo mielellään lisää edustajana toimimisesta, joten otathan yhteyttä mikäli haluat tietää lisää: 

Anu Pellas
Myyntivalmentaja
+358 44 2905515
anu.pellas@biancaneve.fi

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, niin olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Hae mukaan

Ostoskorisi on tyhjä