Taitoluistelun MM2017- kilpailun avajaisissa nähdään kuinka suomalainen huipputeknologia yhdistyy liikkeen kauneuteen ja näyttävyyteen. Biancaneven suunnittelija Elina Loueranta ja valofirma Neonelektro ovat luoneet yhteistyössä avajaisten Valo teemaa mukailevan, Swarovskin kristallein koristellun asun, joka on ehdottomasti yksi avajaisten kohokohdista.

Tähdenlento ajatus tulee upeasti esille puvussa, joka on tehty yhdistelemällä erikoisled-valoja asun kankaaseen. Tuhansien eurojen arvoinen, innovatiivinen valopuku on saanut vaikutteita Lady Gagan Super Bowl -asusta ja siinä näkyy moderni design, sekä suomalainen huippuosaaminen. Pukua avajaisissa tulee kantamaan nuori ja lahjakas akrobaatti Heidi Latva.

Entisenä taitoluistelijana laji on yhä lähellä puvun suunnittelijan Elina Louerannan sydäntä.

- Mahtavaa olla mukana toteuttamassa tätä hanketta! Taitoluistelu ja isänmaa ovat ilman muuta lähellä sydäntä ja Helsingin MM2017- kilpailussa yhdistyy molemmat. Olen tehnyt pukuja 20 vuotta ja haaveillut jo lapsena, että saisin tehdä luistelijoille asuja, joten tämä on unelmien täyttymys.

Ostoskorisi on tyhjä