KUNTOKÄYRÄ NOUSUUN KESKELLÄ HELSINKIÄ? KYLLÄ VAIN!

Narinkkatorilla tärähtää jälleen 27.8.2016 klo 10:00-16:00, kun Suomen suurin kuntotestitapahtuma Treenipäivä polkaistaan käyntiin.

Juontajana toimii kaikille tuttu tsemppari Martina Aitolehti, joka laittoi itsensä viime vuoden Treenipäivässä likoon The Voicen suorassa radiolähetyksessä lankuttaen koko haastattelun ajan!

TAPAHTUMA ON YLEISÖLLE AVOIN JA MAKSUTON

Luvassa on lukuisia yhteistyökumppaneiden tarjoamia aktiviteetteja. Rush Finland tarjoaa kaikille kävijöille 10 metriä pitkän Trampoliini Streetin jossa voit testata maailmallakin huikean suosion saavuttanutta lajia. Tule ja riko painovoiman lakeja, kirsikkana kakun päällä Stunt Jump! Uskallatko sinä hypätä neljästä metristä ilmapatjaan?

SportyFeel ja Lidl yhteistyössä lanseeraavat syksylle aivan uudenlaisen ryhmäliikuntatunnin, jota on mahdollista testata maksutta Treenipäivässä.

Lisäksi voit laittaa kikkakuntosi koetukselle Tour De Alepassa! Suomessa ensi kertaa järjestettävään pyöräskabaan voi osallistua Alepa filarilla. Testaa oletko sinä Tour De Alepan kingi!

Lavalla on luvassa monipuolista ohjelmaa, maksuttomista ryhmäliikuntatunneista asiantuntijoiden treeni- ja hyvinvointivinkkeihin.

Tämä kaikki ja lisäksi paljon muuta ohjelmaa on luvassa Treenipäivässä. Tule paikalle maksutta ja näe mistä on kyse! Tarkempi ohjelma aikatauluineen julkaistaan Treenipäivän Facebook eventissä.

TULE TESTAAMAAN KUNTOSI VAIN 35 EUROLLA, ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ostoskorisi on tyhjä